Film Serial: F.E.B.R.A. (Fără Emoţie Binele Rămâne Ascuns)

13
2301

Salve!

Am publicat, în urmă cu patru zile, „F.E.B.R.A.”, o piesă în colaborare cu Virginia V. Am fost încântați de reacțiile voastre, ne-au bucurat cuvintele de bine cu care ne-ați mângâiat, fapt pentru care vă mulțumim!

Melodia nu se va regăsi pe niciun material discografic propriu, este menită să promoveze filmul serial omonim realizat de Virginia Vasilache (Virginia V).

Genericul filmului:

Primul episod va fi disponibil mâine seară, vineri, 9 august, la ora 21:00, pe canalul de YouTube „Teatrul Vasilache„, la care vă rog să vă abonați.

Iată și trailerul:

Primul sezon conține zece episoade care vor fi livrate, începând de mâine, în fiecare vineri, la ora 21.

Personal, am vizionat întregul sezon, am fost încântat, realmente, dar prefer să nu vă destanui nimic din „culisele creației”, deoarece n-aș vrea să intepretez rolul răpitorului de surprize.

În încheiere, vă mulțumesc și vă las în scris descrierea serialului, redactată de creatoarea lui, Virginia Vasilache:

„O societate cuprinsă de FEBRA generală, o atmosferă apăsătoare privite prin ochii celor ce caută să ne ”ghideze” din umbră. Victoria este un liant între societate și sistem. Cui aparține? Nu știe încă. Ar vrea să ajute dar este îndrumată și privită la fiecare pas. Oamenii cu care interacționează, care i se destăinuie, sunt priviți ca numere, statistici, rapoarte.
Nimeni nu știe cine cu cine vorbește de fapt iar emoția este singura care strecoară din când în când adevărul printre lozinci și șabloane. Să ne privim în oglindă, să vedem unde suntem vulnerabili și cât de dispuși suntem să ne lăsăm pradă emoțiilor.”

13 COMENTARII

 1. Astept serialul, uitandu-ma la trailer am avut o presimtire ca va deveni unul dintre preferate, probabil datorita naturaletii Virginiei 😍

 2. Buna ziua! Nu am știut unde sa va scriu asa ca am zis sa va scriu aici în speranța ca veți vedea(îmi pare rău daca este nepotrivit). Probabil ar fi fost mai potrivit daca mi-aș fi ales o ora mai rezonabila la care sa va scriu, însă nu am vrut sa îmi pierd ideea pana dimineața. Am vrut sa va întreb despre acel „Lanțu Coza”, mai exact despre album. Am citit despre el pe blogul dumneavoastră, dar nu știu daca a mai ieșit. (îmi pare rău dacă greșesc, am încercat sa ma informez cât mai bine). Va întreb deoarece mi s-a părut foarte interesant si as fi vrut sa apară.
  In rest as vrea sa va trăsmit aprecierile mele și sa va mulțumesc pentru toate piesele care m-au ajutat foarte mult si ma ajuta în continuare. Fiecare piesa este geniala. Constituiți un exemplu pentru mine si ma bucur ca am avut ocazia sa va descopăr si sa „îmi îndrumați” oarecum adolescenta prin piesele si blogurile dumneavoastră. Mult succes în continuare. Mult respect!

  • Buna ziua, Bianca,

   Imi pare rau ca-ti raspund cu intarziere, insa abia acum am vazut mesajul. In primul rand, iti multumesc pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat. Ma bucur ca-ti pot fi de ajutor.

   Referitor la intrebarea ta, albumul pe care l-ai pomenit nu a aparut, ramane, insa, in planurile mele de viitor. Am decis ca, anul acesta sa lucrez la „Lumea Lui Trebuie” un album compus din trei acte a cate cinci piese fiecare. Poti gasi mai multe detalii despre el aici

   Luna viitoare urmeaza sa apara Actul II.

   Respectul este reciproc.
   Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ