Film Serial: F.E.B.R.A. (Fără Emoţie Binele Rămâne Ascuns)

7
696

Salve!

Am publicat, în urmă cu patru zile, „F.E.B.R.A.”, o piesă în colaborare cu Virginia V. Am fost încântați de reacțiile voastre, ne-au bucurat cuvintele de bine cu care ne-ați mângâiat, fapt pentru care vă mulțumim!

Melodia nu se va regăsi pe niciun material discografic propriu, este menită să promoveze filmul serial omonim realizat de Virginia Vasilache (Virginia V).

Genericul filmului:

Primul episod va fi disponibil mâine seară, vineri, 9 august, la ora 21:00, pe canalul de YouTube „Teatrul Vasilache„, la care vă rog să vă abonați.

Iată și trailerul:

Primul sezon conține zece episoade care vor fi livrate, începând de mâine, în fiecare vineri, la ora 21.

Personal, am vizionat întregul sezon, am fost încântat, realmente, dar prefer să nu vă destanui nimic din „culisele creației”, deoarece n-aș vrea să intepretez rolul răpitorului de surprize.

În încheiere, vă mulțumesc și vă las în scris descrierea serialului, redactată de creatoarea lui, Virginia Vasilache:

„O societate cuprinsă de FEBRA generală, o atmosferă apăsătoare privite prin ochii celor ce caută să ne ”ghideze” din umbră. Victoria este un liant între societate și sistem. Cui aparține? Nu știe încă. Ar vrea să ajute dar este îndrumată și privită la fiecare pas. Oamenii cu care interacționează, care i se destăinuie, sunt priviți ca numere, statistici, rapoarte.
Nimeni nu știe cine cu cine vorbește de fapt iar emoția este singura care strecoară din când în când adevărul printre lozinci și șabloane. Să ne privim în oglindă, să vedem unde suntem vulnerabili și cât de dispuși suntem să ne lăsăm pradă emoțiilor.”

7 COMENTARII

  1. Astept serialul, uitandu-ma la trailer am avut o presimtire ca va deveni unul dintre preferate, probabil datorita naturaletii Virginiei 😍

LĂSAȚI UN MESAJ