AMEN

2
780

Să trăiască!

Închei Lumea Lui Trebuie cu AMEN. Căci a plecat AMEN din oAMENi și i-a lăsat doar oi. E doar un joc de cuvinte, nu trebuie preluat personal, căci, în Lumea Lui Trebuie, nu trebuie nimic. Am gândit acest album în 2020, crezând că sunt suficiente șapte melodii. Ulterior, m-am răzgândit, considerând că ar fi ideal să-l extind în trei acte a câte cinci piese, fiecare act urmând a fi prezentat la interval de un an. Însă, cum răzgândirea și greșeala sunt cele două constante universal valabile care mă guvernează, am decis ca albumul să rămână cu zece cântece. E suficient. Amen încheie rugăciunea.

Am finalizat această ultima piesă care întregește albumul, în urmă cu zece luni și, n-aș putea spune de ce n-am publicat-o până astăzi. În fine, important e că urmează materiale noi, în care sunt implicat, pe care îmi doresc să vi le pot prezenta cât mai curând. Regret că n-am putut oferi înainte melodia (așa cum ne-am învoit) pe grupurile de WhatsApp Birtul Înțelepților și Boema Trubadurilor, în care v-ați înscris. Cu părere de rău, am pierdut dreptul de-a mai folosi acel număr de telefon. Îi rog pe membrii respectivelor grupuri care citesc aceste rânduri, să transmită în interiorul lor că nu mai pot comunica.

Chiar dacă nu voi mai activa virtual în cele două grupuri, Birtul Înțelepților continuă să organizeze evenimente cu caracter semi-deschis, alături de oamenii care au frecventat întâlnirile fizice pe care le-am avut în acești ultimi trei ani, de cand ne-am cunoscut personal.

Le mulțumesc celor care au participat, mai des, mai rar, e mai puțin important. Ceea ce contează e că am rămas liberi. M-au impresionat în mod special oamenii care au venit din alte orașe. Ploiești, Pitești, Călărași, Buzău, Tg. Neamț, Bacău, Sighetu Marmației, Arad, etc…

Vreau să știți că n-am uitat, că înțeleg că distanța a fost un factor care a împiedicat ca deplasările voastre să fie mai dese. Vreau să știți că mă bucur că ne-am cunoscut personal. Ușa vă este deschisă oricând. Chiar dacă nu voi mai comunica informații pe grupurile
de WhatsApp, îmi puteți trimite oricând un e-mail, sau îmi puteți scrie pe Facebook sau, mai nou, pe Instagram.

Birtul Înțelepților își continuă activitatea, următoarea întâlnire urmând a o avea chiar sâmbătă, cu frații din București, la Cupa Boemiei La Table. Da, în acest răstimp, am construit împreună un club de table. Ah, pe lângă frații din București, va fi prezent și nelipsitul frate din Buzău, care se deplasează special pentru concurs, la absolut fiecare ediție.

După această întâlnire, voi face publice anunțurile despre următoarele…
Vă las mai jos câteva fotografii de la diverse evenimente.

Trăiască Birtul Înțelepților – Frăția celei de-a doua copilării!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ